MR. SUSHI HAARLEM

MR. SUSHI HAARLEM Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen
19 aug 2019 om 22:37 Een van de betere in Haarlem, prima sushi en redelijk vers bereid. Het was alleen een beetje veel, maar dat is natuurlijk geen klacht! Puntje aftrek voor t toeteren in de straat bij bezorgen, was niet nodig.
17 aug 2019 om 21:43 Food arrived way later after it was said to be delivered. However the food is good
17 aug 2019 om 15:51 beste Sushi-afhaal van Haarlem. zeer, zeer vers.
16 aug 2019 om 16:47 Nice big portions. Fresh. Big selection
13 aug 2019 om 8:25 Great sushi and always timely delivery!
12 aug 2019 om 9:16 Heerlijke verse sushi en er is genoeg keuze! De levertijd is een beetje lang, maar dat is het zeker waard.
11 aug 2019 om 17:58 I was honestly surprised how good the sushi was. I am definitely going to order from them again. I am normally not a fan of sushi in Haarlem but I can say their sushi is good . Better then Alberheijn and the other sushi spots in the neighborhood.
9 aug 2019 om 10:43 Beste (bezorg) sushi van Haarlem en omstreken! Mocht je twijfelen over welke zaak je gaat bestellen omdat je de lekkerste en meest verse sushi wilt en lees je deze review? Look no further! Ik heb ze allemaal voor je getest en mr sushi is de beste. Punt
7 aug 2019 om 21:56 Goed zoals altijd
3 aug 2019 om 10:01 Top
2 aug 2019 om 10:28 Bezorgen duurt vaak wat langer wat niet erg is want de kwaliteit is vaak super. Alleen de sashimi zalm was erg slecht. Hele dikke plakken met de visgraten die er nog in zaten. Dat vond ik erg tegenvallen gezien ik regelmatig hier bestel.
27 jul 2019 om 14:35 Om 19.11 uur besteld, 20.45 uur werd het bezorgd. 2x gebeld, ze konden de koerier niet bereiken want hij zat op zn scooter. Om 20.30u stond op de site "uw bestelling is geleverd". Nou dat was het niet. Toen het na 1,5 kwam was het koud en taai.