MR. SUSHI HAARLEM

MR. SUSHI HAARLEM Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 635 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2022 om 21:15 Niet de kwaliteit die ik gewend ben de sushi was droog en op de poke zat zoveel spicy kruidenen was verder flauw super jammer
31 mei 2022 om 18:25 Lekker eten en goed bezorgd
29 mei 2022 om 21:35 Eten was oke maar dan bestel je voor 30 euro krijg je normaal gesproken een gratis roll bij je bestelling ook gebeld en gevraagd is t goed gekeurd is er geen gratis roll bel je zeggen ze dat je er geen recht op hebt omdat je via thuisbezorgd heb best
21 apr 2022 om 20:59 We hadden een verkeerd adres ingevuld maar de bezorger maakte er geen enkel punt van en reed naar het juiste adres Heerlijk gegeten pokebowl chicken en super service
27 feb 2022 om 20:50 Ik ga nooit meer bestellen bij mr Sushi anderhalf uur kunnen wachten op het eten. Eten was wel lekker, maar veel te lang wachten. Volgende keer een andere sushitent kiezen
27 feb 2022 om 20:46 Heerlijk gegeten. Wel heel bijzonder dat er voor 5 personen sushi maar 2 paar stokjes en 1 bakje soja bij wordt gedaan, beetje schraal.
18 feb 2022 om 19:56 Same nice Sushi as always. Delivered when promised, and in the middle of the storm! Sorry to ask in the wrong time
14 feb 2022 om 22:31 Slechte service. Lange bezorgtijden.
14 feb 2022 om 20:59 Het is ongelooflijk maar de review kwam eerder in mijn mailbox dan de sushi. Ik wacht nu inmiddels twee uur op een sushi box. Ik wil graag iedereen waarschuwen om hier niet te bestellen. De restaurant staat je te woord met een bezorger ..jezus
9 feb 2022 om 20:59 Altijd lekker,wat alleen jammer is dat de gefrituurde hapjes altijd koud zijn,misschien iets beter inpakken ipv een papiertje wat openstaat
6 feb 2022 om 0:22 Heerlijke sushi! Dit keer ook een snelle bezorging, zeker een aanrader.
27 jan 2022 om 22:33 Had besteld rond half 2 smiddags, als bezorgtijd heb ik 16:45 gekozen. Eindstand heb ik ruim 45 min moeten wachten op mijn eten. Ik woon er zo’n 5 tot 10 min vandaan. :/